Novi Sad
01.05.2013.
07:08 > 07:38
Žitelji Telepa koji žive u delu Subotičke i ulici Jožefa Atile zatražili su od Gradske uprave za saobraćaj da se na rakrsnici te dve ulice postavi semafor.
  • @ Krle

    01.05.2013 11:34
    Mene je radar uhvatio na autoputu u Nemackoj pre nekoliko godina. Bilo neko ogranicenje na jednoj deonici a ja vozio brzo. Zaustave me i naplate mi 500 evra. 450 evra je bila kazna a 50 evra njihova papirologija. POsle dve nedelje na adresu u Novom Sadu stigne mi ogroman koverat. Pogledam i vidim da je iz Nemacke. Otvorim koverat kad iz njega ispadnu dve fotografije sto me je radar uslikao. Uz te dve fotografije i propratno pismo u kojem pise da ako smatram da su oni pogresili i da nisam prebrzo vozio imam rok od 30 dana od momenta primanja pisma da ih tuzim. Uz to pismo poslali su mi i spisak sudskih tumaca za nemacki jezik u Novom Sadu cije prevode i overu priznaju sudovi u Nemackoj. Svaba je to, nema zezanja.
  • -

    01.05.2013 11:13
    -
    Anonimus

    ne k...j ti i ovi nadrivozaci koji su ti udarili plus.

    futoski put jeste prometniji.
    na toj raskrsnici imas obavezu skrenuti desno. ta raskrsnica se kolima ne prelazi.
    na njoj je za sada nastradalo samo ono englesko dete.
    na somborskom bulevaru ih je nastradalo mnogo vise.

    semafori, kruzni tok ili blokiranje prelaska kolima su jedina resenja.

  • krle

    01.05.2013 09:15
    radar
    ... ali onaj koji fotografiše i slika dođe na kućnu adresu sa uplatnicom ili pozivom sudiji za prekršaje, pa ako frajer ignoriše, onda za dve nedelju duplo veći iznos i poziv sudiji, pa ako i onda ignoriše za dve nedelje zaplena automobila i privođenje. Nažalost u Srbiji sve može da se sredi, a u tom slučaju postaviti ležećeg policajca (ne znam samo da li može na bulevaru, ali ako je bulevar onda pešačke prelaze postavili logično ili napraviti pešački prelaz iznad puta). Onu budalaštinu kod stadiona neću ni da komentarišem...
  • 01.05.2013 08:43
    Blizine škole "Nikola Tesla"?! Pa ta škola je na skoro kilometar odatle (~0,8km)! Da podsetim da ne postoji semafor ni na uglu Subotičke i Futoške koja je neposredno ispred te škole a ta raskrsnica je još uvek daleko prometnija.
  • Milos

    01.05.2013 08:28
    Ovde nije potreban semafor, vec kultura vozaca, koja je na veoma niskom nivou. Pesaci nisu samo ukras ulice, vec sastavni deo saobracaja. Sad zamislite da na svakoj raksrsnici u gradu postoji semafor. Imali bi 1000 semafora u Novo Sadu, a kolima nikada ne bi stigli.
    Potrebno je da se postavi radar i policijska patrola i da kaznjava brzu voznju i nepropustanje pesaka.
    A u vezi Manuela, znalo se ranije "Ko kosi, a ko vidu nosi".
  • Teča

    01.05.2013 08:07
    Postaviti semafor i na uglu Somborskog bulevara i Ilariona Ruvarca, jer se tu bratija redovno zaleće iz pravca GSP-a...
  • 01.05.2013 07:19
    Drugovi srušili jermensku crkvu kada su gradili bul. M. Tita.

    Ovi ne smeju radionicu Manual...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna